Gom - Uw partner in groei

Wilt u het schoonmaakonderhoud in uw zorginstelling liever niet uitbesteden? Gom Healthcare steunt u ook met raad en daad als u deze activiteiten in eigen beheer wenst uit te voeren. Wij stellen onze jarenlange ervaring, kennis en kunde heel graag ter beschikking om uw interne diensten verder uit te bouwen en te optimaliseren.

Consultancy

Wilt u een efficiëntie- en kwaliteitsverbetering of andere vernieuwing binnen uw eigen dienst doorvoeren? Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende intake. Onze experts helpen u graag, van de eerste tot de laatste stap. Zij voeren, indien gewenst, een quick-scan voor u uit en geven advies op maat. Ze kunnen zelfs uw organisatie bijstaan in het doorvoeren van veranderingen.

Undermanagement

Bij Gom Healthcare worden de medewerkers op de juiste wijze aangestuurd en begeleid. Dit doen wij ook binnen úw teams als u dat wenst. Uw uitvoerende medewerkers blijven dan bij u in dienst en Gom Healthcare levert een leidinggevende (die in dienst blijft bij Gom Healthcare). Op deze wijze realiseren wij telkens concrete verbeteringen inzake productiviteit, gastvrijheid, kwaliteit en ziekteverzuim.