Retail

Gom - schoonmaakspecialist in de retailmarkt

Dankzij onze jarenlange ervaring in shoppingcentra en winkels, van klein tot groot, is Gom uitgegroeid tot de schoonmaakspecialist in de retailmarkt. Wij hebben alles zelf in huis om uw zaak fris en schoon te houden. Van dagelijks en periodiek onderhoud van uw winkel- en personeelsruimten tot roltrapreiniging en het snel verwijderen van graffiti toe. 

Klantvriendelijke schoonmaak

In de retailmarkt staat de winkelende klant centraal. Hij of zij is koning en moet zich overal prettig voelen. Klantgericht en kundig personeel is dan ook een must, evenals een schoon en net winkelpand. Meer zelfs: de klant moet ook bewust ervaren dat hij zich in een propere omgeving bevindt. Beleving is voor Gom daarom een belangrijk meetinstrument voor kwaliteit.

Gom denkt met u mee

Gom gaat verder dan de dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden. Wij denken met u mee in oplossingen. Hoe we dat doen? Twee concrete voorbeelden om u een idee te geven.

  • Sneeuw en ijs voor de deur?
    Gom springt onmiddellijk in wanneer zich calamiteiten voordoen. Ligt de stoep van uw winkelpand er bijvoorbeeld gevaarlijk bij door sneeuw en ijs? Wij doen meteen het nodige, zodat de klanten geen enkele hinder ondervinden tijdens het winkelen. Gom heeft immers al het nodige in huis en is 24 uur per dag oproepbaar. Zo kunnen we op elk moment snel worden ingeschakeld. 


  • Nood aan een specifieke sanitaire oplossing?
    Gom biedt u ook een doordacht sanitair concept, indien gewenst. Bijvoorbeeld een representatieve gastvrouw bij de toiletten. Iemand die uw klanten of gasten gepast ontvangt en de kwaliteit van het sanitair nauwlettend in de gaten houdt. Maar ook het volledige verbouwen en inrichten van uw toiletten kunt u gerust aan ons overlaten. Ons zusterbedrijf One Building Maintenance creëert, in nauwe samenspraak met u, de beste oplossing op uw maat.  
Specialistisch onderhoud is van groot belang bij schoonmaak in de Retail

Typisch voor de retailmarkt zijn de grote vloeroppervlaktes en roltrappen. Daar verrichten wij dan ook specialistische schoonmaakwerkzaamheden zoals: 

  • roltrapreiniging
  • ruitenwas
  • slip-preventie
  • en tal van andere werkzaamheden op maat.