Structuur

Gom - Nationale speler met regionale service

Gom is actief in heel België en heeft vestigingen in Aartselaar, Brussel, Gent, Hoboken, Jumet, Lummen en Zaventem. De volledige adresgegevens vindt u op onze contactpagina

Deze organisatiestructuur biedt unieke voordelen: de ervaring en sterkte van een nationale speler, gekoppeld aan verantwoordelijkheid en bevoegdheden op regionaal niveau. Een garantie voor korte communicatielijnen via een directe contactpersoon en een snelle, flexibele service, ongeacht de individuele behoeften!

Gom Schoonhouden heeft een horizontale organisatiestructuur.

Gom onderdeel van Facilicom

Gom is onderdeel van Facilicom Services Group. Facilicom is een Nederlandse onderneming die facilitaire diensten verleent aan bedrijven, organisaties, overheden en instellingen. Facilicom is onder meer actief in schoonmaak, beveiliging, bedrijfscatering, personeelsdiensten, bouw, installatie en horecatechniek. De groep levert voor steeds meer opdrachtgevers diverse diensten, gebundeld in één geïntegreerd pakket. Facilicom Services Group telt ruim 28.000 medewerkers en is actief in Nederland, België, Frankrijk en Engeland.