Over Gom

Gom laat uw organisatie stralen

Alleen in een bedrijf dat blinkt, kunnen medewerkers ook echt uitblinken. Succes begint met andere woorden bij 'schoon'! Op vliegvelden en stations, in kantoren, recreatieparken, winkels en gemeentehuizen, in de voedingsmiddelenindustrie, in ziekenhuizen en zorginstellingen ... overal zorgen wij voor een stralende omgeving.

In een stralende organisatie is het prettig werken en voel je je optimistisch, energiek en welkom!

Schoon is ons welkomstwoord

Natuurlijk maken wij schoon. Dat is ons vak. Daarvoor zijn wij ook een schoonmaakbedrijf. Toch is onze benadering apart en uniek: onze mensen geven immers inhoud aan het 'hostmanship' van onze klanten. Inderdaad, wij beschouwen elke manager en bestuurder in België als een gastheer die zijn medewerkers, klanten, bezoekers of gasten wil laten ervaren hoe graag hij hen ontvangt. Gom helpt daarbij, met een unieke schoonmaakaanpak. Schoon is ons welkomstwoord!

Gom heeft veelzijdige specialisten.

Wij denken met u mee en bieden u een segment-specifieke aanpak

De tijdsgeest verandert en dus ook de behoeften inzake schoonmaak. Daarom blijven we ons in elke sector steeds verder verdiepen in de specifieke wensen en behoeften van onze klanten en van hun medewerkers, bezoekers, gasten, patiënten, klanten ...

Gom laat organisaties letterlijk en figuurlijk stralen.

Cijfers en feiten

Omzet Gom 2013: 103 miljoen euro
Aantal medewerkers Gom: meer dan 3000
Oprichting in België: 1974