Bedrijfscultuur

Vijf kernwaarden kenmerken de cultuur binnen onze organisatie: Duurzaamheid, Samenwerking, Vernieuwing, Resultaat en Trots. Lees hier hoe deze gemeenschappelijke waarden in onze dagelijkse praktijk te zien zijn.

Stralende mensen en organisaties

Gom staat voor 'stralende organisaties'. Daarom vragen wij van onze medewerkers niet alleen vakkennis, efficiëntie en betrokkenheid, maar ook Hostmanship . Onze mensen volgen daartoe opleidingen en trainingen. Zij ontwikkelen een heus talent om de wensen van medewerkers, gasten, klanten of patiënten te herkennen en erop in te spelen.

Trots op elkaar

Onze vakmensen zijn zorgzaam en mensgericht, delen hun ervaringen en kennis, zijn ondernemend en nemen hun verantwoordelijkheid op. We zijn trots op hen. Omgekeerd zijn zij ook oprecht fier om bij Gom te werken. Ze identificeren zich sterk met het familiebedrijf dat Gom nog altijd is.

Er is vertrouwen en respect voor collega's en de werksfeer is open. Succesvol zijn is het gemeenschappelijke doel.

Duurzaamheid is een evidentie

Naast een duurzaam personeelsbeleid, met aandacht voor onze mensen en permanente opleidingen, gebruikt Gom uiteraard ook duurzame schoonmaakmiddelen en -methoden met een minimale belasting voor het milieu en de leefomgeving.