Over Gom Food

U produceert dagelijks voedingsmiddelen? Wij zorgen ervoor dat u van de vloer kunt eten!

Gom Food - Reinigingsspecialist in de voedingsmiddelenindustrie

Al jaren geeft Gom Food in Nederland en België de toon aan inzake schoonmaakorganisatie, gespecialiseerd in de sector van de voedingsmiddelenindustrie. Onze 800 goed opgeleide en getrainde hygiënespecialisten werken dagelijks aan een schone productieomgeving.

Relaties, ervaring en expertise

Als dé reinigingsspecialist in de foodsector van de Benelux heeft GOM de nodige relaties, ervaring en expertise opgebouwd. Of het nu gaat om de deegkneder in uw bakkerij, de plukvingers in uw kippenslachterij, de snijlijn in uw vleeswarenfabriek of de ontpunter in uw groenten-snijderij ..., wij ondersteunen en ontzorgen u met onze deskundige hygiënespecialisten.

Voedselveiligheid, onze topprioriteit

Gom Food biedt u de specifieke expertise voor reiniging en desinfectie in de voedingsmiddelenindustrie. Een sector met specifieke normen en eisen én met andere reinigingsmethodes, waarbij voedselveiligheid van het grootste belang is. 

Onze medewerkers kennen de hoge kwaliteitseisen

Onze hygiënespecialisten bepalen de dagelijkse kwaliteit van de dienstverlening. Zij zijn dan ook vertrouwd met de hoge kwaliteit en veiligheidseisen die gelden in de voedingsmiddelenindustrie. Zij beschikken over de juiste middelen en de modernste apparatuur om al uw productieruimtes, machines en materialen grondig en efficiënt te reinigen.

Controle- en kwaliteitsbewakingssystemen zijn vanzelfsprekend

Reiniging of desinfectie houdt niet op bij het schoonmaakwerk. Controle op de verrichte werkzaamheden is net zo belangrijk. Gom Food werkt met een kwaliteitssysteem dat een optimaal niveau van reiniging garandeert. Lees meer over onze kwaliteitseisen.