Mobiele reiniging

Mobile car cleaning

Gom Fleet Services heeft mobiele units om uw wagenpark en/of utilitaire voertuigen 24/7 op kwalitatief hoogstaande manier te reinigen, waar en wanneer ú dat wenst. Zelfs op plaatsen zonder wasvloer of watervoorziening! Onze vrachtwagens kunnen immers tot 6.000 liter water opslaan en vervoeren.Onze dienstverlening beantwoordt aan de strengste milieuwetgeving. Zo wordt het reinigingswater tijdens de werkzaamheden opgevangen en gefilterd met behulp van het Mobile Cleaning Floor-systeem. Dit is een bestelwagen met ingebouwde olie- en benzine-afscheider en een opplooibare mat. 

Wasbeer houdt uw truckpark schoon

Voor bedrijven met meerdere trucks, heeft Gom Fleet Services de "Wasbeer" ontwikkeld, een verticale borstelinstallatie op een rijdende wagen die tot acht trailers per uur kan reinigen. Ook de Wasbeer is milieuvriendelijk, aangezien het water wordt hergebruikt. De Gom-medewerkers zorgen zelfs voor een manuele reiniging van containerwagens, kranen en bulldozers. Uiteraard kan ook de binnenkant van het voertuig worden gereinigd en ontgeurd. In het kader van HACCP zorgen we tot slot ook voor het desinfecteren van de laadruimte.

Car Wellness

Met behulp van de nieuwste technologieën wordt elk type voertuig met de grootste zorg onder handen genomen in onze Car Wellness.

De voordelen? Een totale make-over dankzij de carwash en onze finesse met de nadruk op kwaliteit en service. Bovendien krijgt u 1 factuur per maand. Er is ook de mogelijkheid tot abonnement op maat voor bedrijven. Naast de buitenkant, wordt ook de binnenkant van uw wagen door ons gereinigd. In ons Car Wellness Center kan u terecht voor een standaard- of dieptereiniging van het interieur, het polijsten of simoniseren van de lak en een ontgeuring.

Pre-delivery, reconditioning en remarketing

Een gebruikte wagen "lijkt" vaak verouderd: nicotine-aanslag, vlekken, geurtjes, krassen in de lak, steenslag, beschadigde bumper ... Dankzij Gom Fleet Services zien deze wagens er terug als nieuw uit na een volledige dieptereiniging van het interieur en een lak-polish. Om uw wagens keurig af te leveren aan een nieuwe medewerker of vlotter van de hand te doen, zorgen wij voor:

  • standaardreiniging van in- en exterieur
  • opfrissen van kunststofdelen aan binnen- en buitenkant
  • dieptereiniging interieur: verwijderen van vlekken uit zetels en bekleding via injectie - extractie
  • lak-polish: verwijderen van krassen, simoniseren van de lak, aanbrengen van beschermlaag
  • lederherstel: reinigen en voeden
  • reinigen van velgenset met aluminium-renovator

Public transport services

Publieke transportmiddelen zoals treinen, trams en bussen hebben door intensief gebruik af te rekenen met specifiek en hardnekkig vuil, zoals kauwgom en grafitti. Aangepaste programma's, gaande van dagelijkse schoonmaak tot jaarlijkse dieptereiniging, zorgen ervoor dat de openbare vervoermiddelen proper door onze steden rijden. Naast het reinigen van het rollend materieel staan onze gespecialiseerde operators ook in voor het rangeren, voor de technische opvolging en voor periodieke werken zoals het veranderen van info- of reclamepanelen.