Over Gom onderwijs

De onderwijswereld vergt een specifieke schoonmaakaanpak. Tijdens de schoolmaanden worden de lokalen intensief gebruikt en piekt de nood aan onderhoud. In de vakantieperiodes is daar uiteraard veel minder behoefte aan. Met onze specialistische en flexibele schoonmaakaanpak spelen we hier gepast op in.

Gediversifieerde aanpak

De schoonmaak in het onderwijs vraagt om een proactieve houding. Daarom voorzien wij in een specifieke aanpak voor elk schooltype. Wij richten ons op de schoonmaak van:

 

“Wij zorgen voor een schone leeromgeving en laten uw leerlingen en leraren stralen!” (citaat)
 
We zorgen ervoor dat de algemene ruimtes, de leslokalen en de sanitaire voorzieningen voldoen aan alle schoonmaaknormen. Daarnaast verrichten wij alle specialistische schoonmaakwerkzaamheden zoals de ruitenwas, het onderhoud van vloeren, het reinigen van ventilatiesystemen.

Het belang van communicatie

De ervaring leert dat duidelijke communicatie van cruciaal belang is bij de schoonmaak in de onderwijswereld. Zo kunnen wij, in samenspraak met u, periodiek schoonmaken tijdens de schoolvakanties. Ingeval van verbouwingen passen we de planning aan, zodat de werkzaamheden voor iedereen vlot verlopen. Kortom; wij denken met u mee over de beste oplossing en waken over een feilloze communicatie.

U kent uw school, wij kennen de schoonmaak.
Samen maken we er een stralende leeromgeving van!