Over Gom Hospitality

Gom Hospitality onderscheidt zich met een schoonmaakaanpak waarbij uw gasten zich extra welkom voelen.

Gom Hospitality - specifieke schoonmaak in een specifieke branche

In de leisure-branche staat de beleving van de gasten centraal. Dit vergt een zeer specifieke aanpak, ook wat het onderhoud betreft. Wij gaan voor een optimale uitvoering van de schoonmaak en streven continu naar perfectie. Door onze grondige kennis van logistieke processen en schoonmaak kunnen wij u dit garanderen tegen een marktconforme prijs.  

Samen zorgen voor een perfect onthaal

Dankzij onze doorgedreven specialisatie in de leisure-branche, bieden wij een optimale dienstverlening die zich steeds verder ontwikkelt. Bovendien bekijken wij onze dienstverlening door de ogen van uw gasten. Wij zorgen er dan ook voor dat ze tevreden terug naar huis keren. Hebt u specifieke vragen? Neem gerust contact op met ons.

Alles moet glanzen

Voor hotels, bungalowparken, bioscopen en andere recreatievoorzieningen is gastvrijheid een absolute must. Gom Hospitality poetst uw accommodaties en brengt linnengoed aan. Alle ruimtes zijn glanzend schoon én grondig gecontroleerd voordat uw gasten arriveren. Ook gemeenschappelijke ruimtes, cinemazalen, sanitaire ruimtes,... houden wij piekfijn in orde, zodat u hen in optimale omstandigheden kunt ontvangen.

24 uur / dag tot uw dienst

Bij calamiteiten zijn we 24 uur per dag beschikbaar met een speciale calamiteitenploeg. Omdat u over één vast aanspreekpunt beschikt, kunnen wij snel met elkaar communiceren.

Samenwerken om steeds beter te presteren

Gom maakt het verschil door continu de vraag te stellen: "Waar en hoe we nog beter kunnen presteren?". Samenwerking met de klant staat daarbij centraal. Alleen op die manier kunnen wij onze diensten immers nog meer verfijnen en ontwikkelen. Ook onze hostmanship-benadering, die vertrekt vanuit de behoeften en wensen van de gast, draagt bij tot ons succes. Als onderdeel van de Facilicom-groep heeft Gom tot slot ook een bredere visie op schoonmaak: voor ons  maakt schoonmaak deel uit van het totale accommodatie-beheer.