Over Gom Zorg

Gom - Expert in de zorgsector

Gom Zorg heeft  specifieke oplossingen voor schoonmaak in woon- en zorgcentra, ziekenhuizen en andere ruimtes in de zorgsector. Zo garanderen wij iedere dag opnieuw een prettige, schone en veilige leef- en werkomgeving voor uw cliënten, patiënten én medewerkers.

Schoonmaak & zorgondersteuning

Door onze jarenlange schoonmaakervaring in de zorgsector weten wij tot in de kleinste details hoe we de schoonmaak op een effectieve manier moeten aansluiten op uw zorgprocessen.

Gastvrijheid, onze rode draad

Uiteraard verwacht u van een schoonmaakbedrijf dat de prestaties technisch van prima kwaliteit zijn. Maar volgens ons mag u van schoonmaakexperts in de zorgsector nog veel meer verwachten! Bijvoorbeeld dat ze de bezoekers van uw instelling het gevoel geven welkom te zijn. Dat ze een band opbouwen met de bewoners van uw verpleeghuis. Dat ze inspelen op de individuele behoeften van uw bewoners. De beleving van uw mensen is voor Gom de eerste zorg. Niet voor niets loopt Hostmanship naar als een rode draad doorheen onze hele organisatie. Ons unieke, resultaatgerichte schoonmaakplan draagt dan ook effectief bij aan een optimale schoonmaakbeleving.

Uw partner in groei

De zorg is volop in beweging. Gom Zorg ook. Wilt u mee-evolueren en uw eigen schoonmaak- of facilitaire dienst verder ontwikkelen? Dat kan. Onze specialisten adviseren en ondersteunen u graag bij elk verandertraject. Zij staan zelfs in voor het managen uw eigen dienst. Graag meer informatie? Neem een kijkje bij Uw Partner in groei.